Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

John Cena e REBEL! Vezi ce mesaj a scris pe Twitter - Crezi ca il va concedia Barrett?

2 participanți

In jos

John Cena e REBEL! Vezi ce mesaj a scris pe Twitter - Crezi ca il va concedia Barrett? Empty John Cena e REBEL! Vezi ce mesaj a scris pe Twitter - Crezi ca il va concedia Barrett?

Mesaj  Edy Joi Noi 18, 2010 10:13 am

John Cena e din ce in ce mai aproape de finalul calvarului - cu siguranta nu va mai fi sclavul lui Wade Barrett dupa Survivor Series. Intrebare este insa daca va mai avea slujba dupa PPV! Vezi ultimul act de rebeliune al lui Cena

John Cena e REBEL! Vezi ce mesaj a scris pe Twitter - Crezi ca il va concedia Barrett? 5tr4

Lui John Cena nu ii mai pasa daca e dat afara! Obligat sa fie arbitru la meciul Wade Barrett vs Randy Orton de la Survivor Series, Cena are in fata o situatie imposibila. Daca Barrett castiga, el este eliberat din sclavie, nu mai e in Nexus si poate sa se razbune! Daca Orton castiga, atunci acel meci este ultimul in care va fi implicat John Cena in WWE.

Cu aparitii rare pe Twitter de cand a intrat in Nexus din cauza ordinelor lui Barrett, Cena s-a razvratit si a scris doua mesaje. Iar ceea ce spune ar putea sa reprezinte un semnal de alarma pentru fanii sai: "Natiunea Cena. Oficial nu imi mai pasa de ceea ce crede Barrett sau ce spune. Am avut timp sa reflectez si daca sunt concediat, sunt impacat cu asta. Imi pare rau ca am tacut atat de mult. Asta nu se va mai intampla vreodata. Am reusit insa sa va citesc toate mesajele. Va multumesc tuturor."

John Cena e REBEL! Vezi ce mesaj a scris pe Twitter - Crezi ca il va concedia Barrett? Johncenaerebelvezicemes

Edy
Edy
Admin
Admin

• Mesaje • Mesaje : 237
• Data de inscriere • Data de inscriere : 01/10/2010
• Varsta • Varsta : 28
• Localizare • Localizare : Bucuresti
• Distractii • Distractii : Counter strike, fotbal..
• Stare de spirit • Stare de spirit : Happy !

http://8C-307.forumz.ro

Sus In jos

John Cena e REBEL! Vezi ce mesaj a scris pe Twitter - Crezi ca il va concedia Barrett? Empty Re: John Cena e REBEL! Vezi ce mesaj a scris pe Twitter - Crezi ca il va concedia Barrett?

Mesaj  Dan Joi Noi 18, 2010 8:57 pm

mda.. iese Cena din Nexus sigur..chiar la WWE Survivor Series cred John Cena e REBEL! Vezi ce mesaj a scris pe Twitter - Crezi ca il va concedia Barrett? 501834
Dan
Dan
Moderator
Moderator

• Mesaje • Mesaje : 196
• Data de inscriere • Data de inscriere : 01/10/2010
• Varsta • Varsta : 28
• Localizare • Localizare : Bucuresti
• Distractii • Distractii : Counter-Strike, Football
• Stare de spirit • Stare de spirit : In extaz :))

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum